Partner Sites

Mid Season Sale is een onderdeel van Webstore Holidays. Met Webstore Holidays zijn we altijd op zoek naar de beste aanbiedingen buiten de reguliere sale. Kortom, wij zijn er voor de koopjesjagers! Naast Mid Season Sale zijn er ook andere speciale dagen waar je online kan shoppen naar hoge kortingen. Hiervoor hebben we de volgende Partner Sites:

www.bluemonday-nederland.nl

Blue Monday valt ieder jaar op de 3e maandag van het jaar. Deze dag staat bekend als de meest depressieve dag van het jaar. Dit wordt zelfs berekend via een formule van verschillende factoren achter. Wij geven juist op deze dag een positief tegen-signaal. Op onze site vind je een overzicht van de beste aanbiedingen op Blue Monday. Iedere editie zijn er steeds meer deelnemende winkels en meer aanbiedingen!

www.singlesdaydiscout.nl

In tegenstelling tot Valentijnsdag draait het op Singles Day om de vrijgezel. Op deze dag laten we zien dat Singles het net zo leuk hebben. Maar eigenlijk draait deze dag om zelf-verwennerij. Dus aanbiedingen zijn er ook voor niet-singles! Singles Day valt ieder jaar op 11 november Deze dag is in Azië al de grootste online verkoopdag van het jaar. In Nederland groeit de bekendheid en we verwachten komende editie weer vele hoge kortingen!

www.blackfridaydiscount.nl en www.blackfridaybelgium.be

Van alle dagen met speciale kortingen is Black Friday in Nederland het meest bekend. Black Friday is ontstaan in Amerika en vind plaats op de dag na Thanksgiving. Inmiddels heeft deze dag ook grote bekendheid in andere landen. Black Friday draait ook al lang niet meer on één dag. Sommige winkels hebben het hele weekend speciale acties. Of zelfs een week lang! Op onze sites vind je de beste Black Friday aanbiedingen van Nederland en België.

Partner Sites Mid Season Sale Mart Visser

Naar Buiten - Inrichten